Hae
Aliisa ihmemaassa

Tervehdys kaikille!

Hei kaikille!

Mahtavaa päästä tänne kirjoittamaan! Olen vuosimallia -85 äiti, treenaaja, luistelija, musiikin harrastaja ja koukussa uuden oppimiseen. Minulla on pitkä kokemus blogin kirjoittamisesta. Reilu kymmenen vuotta sitten blogiharrastus alkoi asianmukaisen angstisissa tunnelmissa anoreksia kumppanina. Vähitellen elämä syömishäiriön ulkopuolella alkoi kiinnostaa. Sitä kohti tuli kuljettua enemmän tai vähemmän matkalla kompastellen.

Arkeni tällä hetkellä on samaan aikaan omanlaistaan seikkailua ja täynnä tekemistä, mutta myös erittäin itseään toistavaa. Päätoimisen työni ammattinimike on ”äiti” huhtikuussa syntyneelle pojalle. Tämän työn ohessa opiskelen pienimuotoisesti, soitan viulua ja pianoa (en samanaikaisesti, enkä ammattimaisesti) sekä treenaan mahdollisuuksien mukaan jäällä ja jään ulkopuolella.

Minua kiehtoo ekologinen elämäntyyli, mutta mukavuudenhaluisuudessani toteutan sitä matalalla kynnyksellä ja pienten tekojen muodossa. Jo parin vuoden ajan keittiössäni on valmistettu pääasiassa kasvisruokaa tyylillä ”helppoa ja edullista”, usein myös vegaanista. Näitä ruokavinkkejä tulee myös tänne blogin puolelle. Ja ei hätää, lähes jokainen ruokavinkki on muokattavissa myös sekaruokavalioon sopivaksi!

Treenin ja arkisten aiheiden lisäksi kirjoitan mielelläni myös yleisemmällä tasolla erilaisista ajankohtaisista aiheista. Otan mielelläni vastaan myös toiveita aiheiden suhteen. Muualla somessa minua voi seurata myös Instagramin puolella 🙂

2 kommenttia

  1. petra - Sängyn alla kirjoitti:

    Onnea uuteen blogikotiin! 🙂

    • aliisantarinakirja kirjoitti:

      Kiitoksia paljon!! Tosi kiva päästä tänne kirjoittamaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *